בשנת 2000 עברתי ת.ד. בדרך חזרה הביתה ממקום עבודתי במשטרת ישראל הגשתי תביעה לפציעה בתפקיד כוון שיש לי ביטוח בדרך הביתה עד היום 10 שנים משרד הבטחון אינו מכיר בי וטוען שלא נותרה בי שום נכות למרות שאני טוענת להחמרה והגעתי לאחרונה לועדה רפואית לפני פרישה ממ"י אני מבקשת לשאול האם אני יכולה להגיש תביעה לביטוח לאומי שיקבעו לי אחוזי נכות ולסגור התביעה במשרד הבטחון שמתישים אותי ואת האחרים על מנת שנרים ידיים וזה עצוב מאוד .....הגעתי למשטרת ישראל פרח ואני בעקבות ת.ד. זו שבר כלי .... והאם יש עו"ד שיוכל לטפל בתיק על פי מבחן התוצאה ? אודה לכם על תשובתכם ....כ.כ.
שלום רב,
לפי המתואר בפנייתך קמו לך שלוש עילות תביעה.
עילת תביעה בגין תאונת דרכים.
עילת תביעה בגין תאונת עבודה.
עילת עבודה כנגד קצין התגמולים.
מאחר ועברו 10 שנים ואתה בחרת ללכת בדרך של משרד הבטחון.
אזי, התביעה במסגרת של תאונת בדרכים התיישנה מאחר ויש התיישנות של 7 שנים.
התביעה כנגד הביטוח הלאומי גם התיישנה וגם חל בה שיהוי שכם ניתן להגיש תביעה לגמלת כסך עד 12 חודשים מיום התאונה ולאחר מכן נכנס שיהוי של הגמלאות.
ושלישית תביעה כנגד משרד הבטחון שהינו תקף גם כנגד שוטרים שנפגע עקב שירותם.
אני הייתי בכל מקרה מציע להגיש תביע למוסד לביטוח לאומי וזאת מאחר ולא קיבלת כספים ממשרד הבטחון באם תעבור את מחסום ההתיישנות והשיהוי יכול שגם בוועדה הרפואית של המוסד לביטוח לאומי תקבל 0% נכות אבל שווה את המאמץ.
לגבי משרד הבטחון אני סבור שניתן להגיש החמרה.
לגבי תאונות הדרכים התביעה התיישנה מבלי שוב.
לבקשתך הנני מטפל בתיקים על פי מבחן התוצאה באם תרצה אוכל להשאיר לך פרטיי.
בכבוד רב,
רונן גביש, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר