שלום קיבלתי מחלת עור קשה, אושפזתי ונבדקה האפשרות לאלרגייה מעבודתי (מכונאי) נימצאו כל התגובות חיוביות, טופלתי ולאחר מספר שנים דעכה המחלה אך לא לגמרי, ביטוח לאומי קבע בוועדה 10% אך לקחו את הכסף חזרה מכספי ביטוח של הילדים בטענה שחתמתי על שקים (כמובן בביתי) לטענתם זה כאלו שאני עובד (אך איך אני יכול לשלם משכורות עובדים וכמובן גם לבטוח לאומי?)
לפני כמעט שנתיים פרצה המחלה קשה מאוד ישבתי בביתי קרוב ל7 חדשים, במשך זמן זה טופלתי על ידי פרופסור מומחה, המחלה דעכה אך לא נעלמה.
הגשתי תביעה מבטוח לאומי על החמרת מצב, שאשתי דאגה לצלם את הרגליים והיידיים וגם זה הגשנו להם, לאחר זמן רב קבעו בבטוח לאומי שלא היתה החמר ולא מגיע לי כלום ( ממקור פנימי נאמר לי שהרופאים בוועדה קבעו 20% אך פה בטלו זאת ) שאלתי האם יש לי מצב שבו אני יכול להגיש תביעה לביטוח לאומי?
שלום רב,
לכאורה, יש מקום לבדוק בפגישה ב- 4 עיניים עם עורך דין המתמחה בתחום את כל המסמכים והשתלשלות העניינים, לרבות החלטות המל"ל בעניינך.
בברכה,
שי אשכנזי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
ר.ג. שלום רב,
כעולה מהנתונים שתיארת, על דחיית תביעה אפשר להגיש ערר לועדה רפואית לעררים של המוסד לביטוח לאומ, אולם יש הגבלה בזמן. לכן, עליך לבדוק כי לא עבר זמן רב ממועד הדחייה.
בברכת חג שמח,
שלומית סטרוגנו, עו"ד
***המידע בפורום זה אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, ואינו מהווה המלצה לנקיטת אי אילו הליכים או לאי נקיטתם של אי אילו הליכים. הסתמכות על האמור בפורום זה הנה על אחריות הקורא בלבד וכפועל יוצא, האחריות לכל תוצאה, ישירה או עקיפה, בשל הסתמכות על האמור בפורום זה, תחול על הקורא בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר