בוקר טוב הנני שכירה בתחום הפרסום ומשכורתי מורכבת מעמלות שוטפות( לדוגמא מכירות יוני העמלות ישולמו בשכר של ה10/8 ) ילדתי ביולי והארכתי את חופשת הלידה בשמונה חודשים נוספים מקום העבודה שלי סירב לשלם לי את יתרת העמלות שהוא חייב לי מדובר בחודשים וחצי בטענה שדמי הלידה "פותרים " אותם, לאחר בדיקות נוספות שהם עשו במשך חודש הם מוכנים לשלם לי ברגע שאחזור לעבודה זא עוד שמונה חודשים האם זה חוקי ? האם אני צריכה להשאיר עמלות ממכירות של חודשים וחצי שנעשו כמובן לפני שילדתי ולקבל אותם אחרי כמעט שנה ? לא נשמע לי הגיוני וחוקי , כמו כן אינני יודעת אם אחזור בכלל לאור כל "המשחקים" שלהם בשכר שלי אשמח לעזרתך הדחופה מדובר בהרבה כסף...... תודה שלי
הלידה כי מגיע לך דמי לידה עבור השכר המלא,אך זה לא מאוחר תוכלי לבקש הפרשים, לכן את יכולה לדרוש
פיצוי עבור הלנת השכר שנעשתה לך,
במידה והמעביד יסרב יש לך עילה לתבוע אותו על הלנת שכר ולדעתי זו גם עילה להתפטרות מוצדקת באם יעמוד בסרובו.בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר