במהלך חופשת לידה נפלתי ונפגעתי. חופשת הלידה הסתיימה ואני בינתיים נשארת לטפל בתינוק. האורטופד תחילה חתם על הטופס של ביטוח לאומי וקבע אי תפקוד במשך חודש וחצי. כיום קיבלתי הארכת חופשת מחלה ל 20 יום.
מתי עלי להגיש את התביעה על מנת לקבל את מירב דמי תאונה? האם זה נכון שאם אגיש את התביעה מיידית אז אקבלהחזר עבוד ה 20 יוםבלבד? האם כדאי לחכות עד אשר יהיו בידי ימי חופשה נוספים (ככל שיהיו)?
בתודה מראש
את התביעה אפשר להגיש בתוך 12 חודש מיום הפגיעה.
בברכת החלמה ומזל טוב,
עו"ס טובה יששכרי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
בהמשך לתגובתך, זאת אומרת שעלי להמתין עד אשר אסיים את חופשת המחלה לצורך הגשת התביעה? או שעדיף להגיש התביעה טרם סיום חופשת המחלה?
ממליצה עוד לחכות, על מנת, שתוכלי להעריך נכון את המגבלות, ולאסוף את כל המסמכים הרפואיים, ולהציג תמונה עדכנית אודות מצבך.
בברכת החלמה מהירה
עו"ס טובה יששכרי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
האם זה נכון שביטוח לאומי נותן מקסימום 90 יום עבור דמי תאונה? בהנחה שהתשובה חיובית - אם הייתי ביום התאונה ובמשך 60 יום לאחר מכן בחופשת לידה והאורטופד נתן לי עבור התאונה סך הכל 120 יום חופשת מחלה - המקסימום דמי תאונה שאוכל לקבל הם עבור 30 יום בלבד?
בתודה,
טל
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר