אני עובדת כסייעת בבית ספר שכרי משולם לפי 25 ש"ח לשעה ובכל יום עבודה אני עובדת 6 שעות דהיינו 150 ש"ח ליום .השכר משולם לפי עבודה בפועל כלומר בחופש או בחגים ( למעט חגים הנספרים לפי החוק) אני לא מקבלת שכר. בביטוח לאומי חישבו לי ממוצע של שכר של 3 חודשים וחילקו לפי מס' ימי עבודה בחודש ללא התחשבות בימי העבודה שעבדתי בפועל ורק עליהם קיבלתי שכר (דהיינו אם היו בבית הספר ימי חופשה כגון חנוכה ועליהם לא קיבלתי שכר הסכום התחלק גם לגבי ימים אלה) כך נוצר מצב שערך יום עבודה שלי בממוצע ליום ירד ולכן ביטווח לאומי שילמו לי הרבה פחות ממה שמגיע לי כידוע לכם אין מצב לדבר איתם בטלפון להסדיר את העניין אלא רק לגשת אליהם ובכך להפסיד ימי עבודה (שזו גם שערורייה בפני עצמה) האם יש רק דרך אחת לחשב את המגיע לי או לעובדים לפי שעות יש חישוב אחר
שיעורי דמי אבטלה ליום מחושבים באחוזים מן השכר היומי הממוצע שלך, שונה אם מלאו לך 28 שנים או , שעדיין לא מלאו לך 28 שנים.
על מנת לקבל אתהסכום המדוייק על פי עבודתך בפועל, עליך לפנות לפקיד הבטוח הלאומי. באשר לימי חופש, המורים מקבלים שכר, לך יחשבו על פי ימי עבודה, שעבדת בפועל, הסכם המורים לא חל עליך, אלא אם סכמו איתך אחרת.
בברכת חג שמח
עו"ס טובה יששכרי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר