שלום רב לעו"ד שי הנכבד!
נעזרתי בעצותיך בעבר ותודה על כך תמיד.סיפורי קצר ומעניין.
לפני כמה חודשים עברתי ועדה רפואית לעררים (על החלטת ועדה ראשונה )שכללה 3 רופאים,- 2 פנימאים ואורטופד-,והם אשרו את הפגיעה -החמרה של מצב קודם-היום שמתי לב כי בועדה בדרג 1 ישב קרדיולוג שדחה את תביעתי ולכן ערערתי.המוזר בסיפורי הוא:
לקרדיולוג הגעתי ,לאחר פסילה קודמת של פנימאי ע"י מזכיר הועדה,שציין בפרוטוקול שרק קרדיולוג מוסמך לבדוק.הקרדיולוג דחה את תביעתי תוך 5 דקות ולכן ערערתי.
בועדת העררים ישבו רופאים ותיקים ונכבדים,אך גם משלושתם לא ניתן "לייצר",אפילו קרדיולוג אחד.
האם כדאי או אפשר להסתמך על הפרוטוקול הראשון של המזכיר,שקבע רק קרדיולוגים, ולבקש דיון מחדש.הרי אי אפשר להחזיק את החבל משני קצוותיו.
אני מאמינה שקרדיולוגים גם יאשרו ההחמרה בתוספת אחוזי נכות גבוהים משקבלתי
מה דעתך ?
שלום משרינה
שרינה שלום רב,
לא ציינת מתי קיבלת את החלטת הוועדה הרפואית לעררים - אם טרם חלפו 30 יום מיום קבלת ההודעה על החלטת הוע"ר לעררים, ניתן להגיש ערעור לבית הדין האזורי לעבודה - הערעור הוא "משפטי" ואחת הטענות היכולות להיטען על ידך (או ע"י ב"כ) היא שאי הימצאותו של קרדיולוג מהווה ירידה לשורש יכולת הוועדה לבצע הערכה מהימנה ומקצועית של נכותך בתחום זה....
אם חלפו מעל 30 ימים - תוכלי להגיש, בכפוף להחמרה במצבך הרפואי, "החמרת מצב", תוך מס' חודשים.
בכל מקרה, מומלץ בחום להסתייע בעו"ד המתמחה בתחום.
בהצלחה,
שי אשכנזי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
עו"ד שי היקר!
אני אשתמש בטעון ההגיוני שלך,ורב תודות על כך.
לעיתים הצורך לערער, נובע מחוסר התייחסות של פקידים במל"ל-חו"ח לא כולם-,שמעוררים בך את יצר הטרטור הנגדי,אז גם אם לא אצליח ,לפחות ניסיתי.
הייתי ברצון לוקחת עו"ד (אותך),אך מדובר בגימלה נמוכה שלא מצדיקה יצוג עו"ד.
אודיעך תוצאות הדיון.
לילה טוב משרינה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר