
שלום, הזמנתי כרטיס בטיסה ישירה לטורונטו בפסח האחרון. כ-3 שעות לפני ההמראה עקב תקלה במטוס - בוטלה הטיסה. שיבצו אותנו בטיסה עם קונקשיין בניו יורק. האם אני זכאית להפרש במחיר הכרטיס? תודה
לא. אבל את זכאית לפיצוי כספי של 3,120 ש"ח בעקבות ביטול הטיסה.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
יצחק מימון משרד עורך דין
055-4533141
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

סעיף 7(ב) לחוק קובע כי: "נוסע שהונפק לו כרטיס טיסה לטיסה שהמריאה באיחור של חמש שעות ופחות משמונה שעות מהמועד הנקוב בכרטיס הטיסה זכאי להשבת תמורה או לכרטיס טיסה חלופי, לפי בחירתו". במקרה שאתה מתאר ה...
המשך תשובה