שלום, רציתי לדעת מה יקרה מבחינת מיסוי, אם קיבלתי דירה במתנה ואינני מתגוררת בה ובמהלך תחילת תקופת הצינון אני רוכשת דירה אחרת אשר תשמש למגורים. האם אצטרך לשלם מס על מכירת הדירה שהתקבלה במתנה בתום תקופת הצינון בגלל שאיננה הדירה היחידה שברשותי?
אא"כ תהיי זכאית לפטורים הקבועים בחוק
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד דניאל לשם
055-4532760
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

זיו שלום, עורכים הסכם/תצהירי מתנה בהתאם. לשאלתך: יש הבדל בין העברה ללא תמורה מהורה לילדו אל מול העברה של דירה מאדם לאחיו היות ובהעברה הראשונה ניתן לקבל פטור משבח לפי סעיף 62 לחוק ואילו בהעברה מאח ל...
המשך תשובה