שלום לך עו"ד אורי.. ברצוני לשאול האם בעת מכירת דירת המגורים שאני גר בה עלי לשלם עליה מס שבח כאשר זאת דירה שניה ..הדירה הראשונה קניתי 2/3 משתי האחים שלי ושליש קיבלתי בירושה.. האם יש לי פטור ממס שבח על דירת המגורים שלי?
אין לך פטור אאכ תמכור גם את הדירה השנייה בכדי לקנות דירה אחרת
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד דניאל לשם
055-4532760
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

אפרים שלום, ככל שהמגרש שבבעלותך ובבעלות אחותך ניתן לכם בירושה מהוריכם ז"ל/ הורי הוריכם ז"ל - אזי ייתכן שניתן יהא להעביר לאחותך את חלקך במגרש ולהשתמש בפטור לפי סעיף 62 לחוק מיסוי מקרקעין. מוזמן ליצור ...
המשך תשובה