אין תוספת דירות רק מרחיבים הקיימות . על מי חלה החובה לפנות למפקח? סעיף 3 בחוק -חיזוק בלבד- סעיף 4 - הרחבת דירה. אחת בלבד? . היזם לא צריך אישור המפקח. סעיף 5 הוספת דירה או דירות- היזמם חייב לפנות למפקח אם מישהו לא חתם
שלום רב,
כעיקרון מי שצריך לתבוע זה הדיירים שרוצים לממש את העסקה
בברכה
גיא פרבמן עו"ד ונוטריון
גיא פרבמן משרד עורכי דין ונוטריון
שאלו את מנהל/ת הפורום:
נריה כהן, עו"ד
055-4532856
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

אין חוק כזה או חובה סטטורית כלשהי. אם את אומר שעומדים להתחי בקרוב זה אומר שחתתם על הסכם לפני מספר שנים. אז כמובן שאת צריכה לקרוא את ההסכם, מה הוסכם בנושא זה. יש פרוייקטים שאכן מאפשרים מבחינה כלכלית ל...
המשך תשובה