שלום, אני ובעלי בהליך גירושין. לפני כמה ימים נכנס לי למייל הפרטי ללא ידיעתי וראה שם תכתובות שלי עם חברה, שקשורות לבחור שניהלתי אתו רומן בחצי שנה האחרונה. הוא יצר קשר עם אשתו של הבחור וקבע איתה פגישה שבוע הבא להעביר לה את התכתובות האלו. שאלתי היא, האם על פי חוק מותר לו להעתיק תוכן של מייל פרטי שלא שלו, בלי רשותו של בעל התוכן? אני רוצה לדעת אם אני יכולה לאיים עליו בהגשת תביעה? תודה
שלום גבריאלה
על פי חוק הגנת הפרטיות, תשמ"א-1981 סעיף 5 אסור היה עליו להעתיק את תוכן התכתובות ללא הסכמתך. ובמידה ועשה זאת בניגוד לחוק באפשרותך להגיש תביעה.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
משרד עורכי דין גיל בר-זהר
055-4532854
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

איילת שלום רב, אני לא בטוח שהבנתי את השאלה שלך. האם אתה צריכים להגיע להסכמה או שהגעתם להסכמה ואת שואלת איך מנסחים זאת טכנית? בכל מקרה אני אנסה לעזור לכם 6666607 (054) גיל בר-זהר, עו"ד בר-זהר מש...
המשך תשובה