האם אני יכול להכריז על עצמי כפושט רגל?

 עורכת דין לורן קוסאשוילי
מנהל/ת הפורום: עורכת דין לורן קוסאשוילי
חייגו אליי 053-6249098
  • עו"ד אוריאל זעירא הגיב/ה:
    הכרזת פשיטת רגל

    אורי שלום וברכה אדם יכול לבקש להכריז על עצמו פושט רגל. לפני כן רצוי להתייעץ כי ההשלכות של צעד כזה הן משמעותיות ויש לברר הרבה מאד פרטים הנוגעים אליך ולחובותיך. בהצלחה.

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    לורן קוסאשוילי עורכת דין

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    עוד שאלות ותשובות שנענו
    חוב מע"מ אחרי קבלת צו הפטר
    פורום פשיטת רגללורן קוסאשוילי עורכת דין
    לורן קוסאשוילי עורכת דין

    שלום רב, לעניין חוב מע"מ לאחר קבלת הפטר, לאור חוסר היכרות פרטנית עם נסיבות התיק ודרישת חוב המע"מ לא אוכל להשיב בצורה מלאה . תוכל להתייעץ עם משרד עו"ד הבקיא בתחום . ...

    המשך תשובה
    למעלה