מכרנו דירה דרך מתווך. סיימנו את ההתקשרות והתשלום מולו. אחרי חודש ראיתי בתיבת דואר פלייר עם תמונות וכתובת הבית כפרסום של המתווך, הדבר גרם לי נזק פרסומי, האם מותר לו לפרסם תמונות ללא אישור מבחינתנו של תמונות פנים הבית לצורך קידום העסק שלו? ללא אישור וידיעתנו. בהפתעה גמורה.

בבירור טלפוני עם הפונה, התברר כי המתווך צילם את התמונות לצורך שיווק הדירה.
בעניין זה רצוי להתייעץ עם עו"ד העוסק בדיני הגנת הפרטיות, על מנת לברר האם יש בפרסום התמונות ( שמלכתחילה צולמו לצורך שיווק הדירה) משום פגיעה בפרטיות של בעלי הדירה.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אסף אלקוני, עו"ד
055-4532703
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

יש לנהוג בזהירות רבה במתן אופציה, במיוחד כשמדובר בבית מגורים שמתבקש בגינו פטור לפי סעיף 49ב(2) לחוק . יש מספר כללים שהאופציה חייבת לעמוד בהם, כגון סחירות האופציה , הסכום שמשולם עבור האופציה , תקופת ...
המשך תשובה