שלום, לפני ארבעה חודשים סבתא שלי נפטרה. היא הורישה את ביתה לשלושה נכדים. מונה מנהל לעיזבון. מתי בפועל הירושה מחולקת? ומה נדרש מאיתנו הנכדים על מנת לקבל אותה?
באמצעות צו קיום צוואה ניתן לרשום הנכס על שם הנכדים ולאחר הרישום ניתן למכור
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה