שלום רב, אמי נפטרה והשאירה אחריה צוואה לא תקינה בה רשמה למכור את דירתה ולחלק את התמורה בין שלושת בניה ולכן לא יכלנו להעביר את דירתה על שמנו. לצורך כך מונתי למנהל העזבון. האם ישנה אפשרות למכור רק 1/3 מהדירה ? ז"א, האם בית המשפט יאשר זאת או שבגלל שהיא רשמה למכור את דירתה זה ידחה? אודה מאד על תשובה מהירה כי הנושא דחןף תודה מראש, משה
לא ניתן למכור חלק מדירה ככלל ולא בגלל האופן בו רשמה האם את הצוואה. כל יורש זכאי לתבוע מהאחרים פירוק שיתוף בדירה כך שעליך למכור את הדירה ולחלק את תמורתה
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה