בחוזה עליו אני (השוכר) חתום יש סעיף שמקנה לבעל הדירה אפשרות לבטל חוזה ללא סיבה בהודעה של 60 יום לשוכר. ואין סעיף נגדי שמאפשר לי לבטל בהודעה מוקדמת. האם המצב הזה חוקי? כרגע אני רוצה לבטל את החוזה. האם החוק עומד לצידי ויחייב את בעל הדירה לקבל את הודעתי על עזיבה 60 יום לפני?

בהתאם לסעיף 25 לחוק השכירות והשאילה, מצב בו יש למשכיר אפשרות לבטל את ההסכם באופן חד צדדי בהתראה מראש ואין לשוכר גם את האפשרות- הסעיף בטל!
ככל ואין לך את האפשרות בהסכם השכירות אתה לא יכול לבטל את ההסכם בהתראה מראש
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אלדד אמת - משרד עורכי דין
055-4532876
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

1. ככל והשוכר לא משלם דמי שכירות יש להגיש נכדו תביעה לפינוי מושכר בהליך מזורז. 2. שיקים שחזרו בגין דמי השכירות, ניתן לפתוח תיק הוצאה לפועל. 3. שיק שברשותך (ביטחון) ניתן להשלים את התאריך ולהפקיד ככל ...
המשך תשובה