אני ועוד חבר מעוניינים לפתוח מסעדה בצפון תל אביב. יש לנו מקום שהיה פעם חנות בגדים אבל יש מטבח ושירותים והכל. למעשה, כל מה שצריך זה לבנות את הבאר, להזמין כסאות לגייס עובדים ולפתוח את העסק. הבנתי שקשה מאד להשיג רישיון עסק בתל אביב ורוב העסקים בעיר עובדים בלי רישיון כשהם מוגדרים "עסק בהליכי קבלת רישיון". האם זה באמת ככה? כיצד יש לנקוט על מנת לעשות הכל חוקי?
יש לעיין בחוק רשוי עסקים ולפעול על פיו.
בהצלחה רבה.
דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד גיא הרשקוביץ
053-9428571
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
אפי שלום תקנון חברה הוא מסמך התאגדות נדרש על פי חוק בכל חברה , צריך להכיל לפחות 4 מרכיבים אלה והם : שם החברה, פירוט מטרותיה, אחריות בעלי המניות והון המניות הרשום והמוקצה בחברה, לצורך עריכתו הנך נ...
המשך תשובה