האם יש תוקף להסכם שנחתם על ידי השותפים בהקמה של עסק כשהוא הוצא מהאינטרנט? ואם יש לו תוקף, מה הסיכונים האחרים שהשותפים חשופים אליהם?
רזניק שלום ובוקר טוב ההסכם האו בר תוקף בשל חתימת הצדדים אליו, אם הוא טוב לצדדים ןאם הוא מתאים לעסק שלהם זה כבר עניין אחר. הסכם שותפות יש לו מטרה ברורה ואם לא מיחדים לו את הספציפיות לעסק שלכם הוא לא יספק לכם השותפים שום הגנה רק יסבך את המצב. לכן מומולץ מאוד לעשות הסכם שותפות אצל עורך דין המכיר את העסק שלכם ויודע מה תחום האחריות של כל אחד מהשותפים וכך להביא זאת לידי ביטוי בהסכם ביניכם. בהצלחה
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד גיא הרשקוביץ
055-4532718
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
היי אורלי, לפי סעיף 2 לחוק החברות, התשנ"ט - 1999 (להלן - "חוק החברות") כל אדם, לרבות תאגיד, רשאי להקים חברה ובלבד שמטרות החברה אינן נוגדות את החוק, אינן בלתי מוסריות ואינן נוגדות את תקנת הציבור. בה...
המשך תשובה