אחי מחליף את המטבח בדירה שבבעלותו ונדרש למצוא סאבלט בתקופת השיפוץ. האם הוא יכול לקבל הפחתה בארנונה של הסאבלט או של הדירה שבבעלותו? לא נראה לי הגיוני שהוא יצטרך לשלם ארנונה כפולה רק בגלל החלפה של מטבח.
ככל והדירה מצויה בשיפוצים אינטנסיביים ומשמעותיים ונכנסת לגדר סעיף 330 לפקודת העיריות בדבר נכס לא-ראוי לשימוש ניתן לדרוש פטור מארנונה לתקופת השיפוצים
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עורך דין אורית פפר
055-4532979
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

החוק מאשר לרשות מקומית להיכנס לכל נכס לצרכי מדידה במידה ואל מאפשרים מתבצעת שומה בהערכה ובדרך כלל היא יותר גבוהה ממה שיש בכדי לדרבן את התושבים הלסכים למדידה. תמיד ניתן , לאחר שקבעו שומת על פי הערכה, ...
המשך תשובה