היי, אני עומד לפני רכישה של מספר נכסים ורציתי לשאול: מי החייב בתשלום ארנונה – בעל הנכס או המחזיק בנכס?
בהתאם לסעיף 8 לחוק ההסדרים משנת 1992 נקבע כי הארנונה “תשולם בידי המחזיק בנכס”.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עורך דין אורית פפר
055-4532979
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

שלום ארב לא הבנתי את השאלה- אם כבר הוגשה תביעה אז למה להגיש תביעה נוספת בבית משפט לתביעות קטנות? האם ניתן כבר פסק דין בתביעה שהגשת עבור 7 שנים? אם ניתן פסק דין אפשר רק לערער למחוזי אבל אי אפשר פעם ל...
המשך תשובה