שלום . אני ובעלי עובדים בב"ש ומשכירים דירה בב"ש ומשלמים ארנונה עבור הדירה בב"ש . האם אנו צריכים לשלם ארנונה עבור הבית שלנו בסכנין גם ?
זקלין שלום
אין קשר נושא התשלום בין עיר לעיר והחובה חלה
על מי שמחזיק בפועל בנכס
במידה ונכס אחד מושכר לתקופה מעל שנה יש
להעביר לעיריה את הסכם השכירות על מנת
שתחייב את השוכרים התשלום ארנונה
בברכה
רונן צרפתי עו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עורך דין אורית פפר
055-4532979
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

אין טעם לבקש פטור נכס ריק אלא נכס לא ראוי לשימוש. יש להגיש בקשה עם צילום של מצב הנכס ולבקש פטור נכס לא ראוי לשימוש לפי סעיף 330 בעיקרון יגיע פקח ויבדוק את הנכס. פטור כזה תקף לשלש שנים ולאחר מכן 5 ...
המשך תשובה