הסכם ממון בזמן נישואין

עו"ד גיל בר זהר
מנהל/ת הפורום: עו"ד גיל בר זהר
חייגו אליי 053-9386040
  • איריס שוורץ עו"ד
    איריס שוורץ עו"ד הגיב/ה:
    מענה

    שלום טלי, לצערי קשה לי ליתן לך מענה לשאלתך באשר לתחשיב שכן אין בידי את ההסכם ואין לי אפשרות לבדוק את הנוסח של הסעיפים הספציפיים. במידה ויהא צורך תוכלי ליצור עמי קשר ואסייע לך בנדון. באשר לרכב- הכל תלוי איך מנוסח ההסכם ומה נקבע לגבי רכישת רכב במהלך נישואיכם - אם קבעתם שהרכב ישמש כחלק מאיזוןה משאבים,ה רי שבוודאי שעליו להעביר לו מחצית משווי בעתה גירושין. אך שוב אני מסייגת את דברי, שכן אין בידי את ההסכם נשוא שאלותייך. בברכה, איריס שוורץ, עו"ד

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    משרד עורכי דין בר-זהר דגני

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    עוד שאלות ותשובות שנענו
    הפרדת רכוש והסכם פיננסי לזוג בפרק ב`
    פורום הסכם ממוןגיל בר זהר
    גיל בר זהר

    מירית שלום רב, אינני יודע לענות על שאלה כללית כזו. זו שאלה שיכול לענות עליה עורך הדין שיכין עבורכם את ההסכם. אתם יכולים, כמובן, לפנות למשרדנו. בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד בר-זהר משרד עורכי דין...

    המשך תשובה
    למעלה