שלום רב, ועד הבית לאחר שקיים אסיפת דיירים שלא מן המניין ,החליט לשכור שירותי משרד עו"ד המייצג רק את הדיירים שנכחו באסיפה לשם הגשת ערעור על החלטת ביהמ"ש המחייבת את כל אחד מהדיירים בנפרד. האם ההחלטה חוקית ? האם היה צריך את הסכת כל הדיירים להחלטה כזו?
אודיה שלום,
בסמכותו של ועד הבית ויתרה מכך, בהתאם להחלטת האסיפה הכללית להתקשר עם עורך דין לקבלת שירותים משפטיים. יחד עם זאת יש להבין מהן הנסיבות, העלויות ומהות הייצוג הניתן לועד ולדיירים.
בהצלחה,
יוחאי ניר (נאוי), עו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
רפי רפאלי, משרד עו"ד ונוטריון
053-6260796
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
.jpg)
אכן ביזיון למפקח/ת רק לאחר שמוצו הליכי הוצל"פ • הנך מוזמנ/ת ליצור קשר להשלמת הפרטים והכוונה לרשותך, עו"ד רפי רפאלי...
המשך תשובה