נפילה בעבודה כתוצאה מרשלנות המעסיק

עו"ד אורטל יונה
מנהל/ת הפורום: עו"ד אורטל יונה
חייגו אליי 053-6249112
  • עו"ד נריה כהן מגורי
    עו"ד נריה כהן מגורי הגיב/ה:
    שלום

    ראשית החלמה מהירה. התאונה הינה תאונת עבודה ויש צורך בקבלת טופס ב.ל 250 מהמעביד כמו כן להגיש תביעה להכרה כנפגעת בעבודה באמצעות טופס תביעה לדמי פגיעה , הביטוח לאומי משלם את התקופה הראשונית (דמי פגיעה , עד 3 חודשים) לאחר מכן במידה וישנה עדיין בעיה רפואית ניתן לעמוד לבדיקה בפני ועדות רפואיות ולקבל תשלומים נוספים לגבי המעסיק , כן ניתן לתבוע תביעה אזרחית תוכל ליצור קשר עם משרדי דרך האתר בברכה עו"ד נריה כהן

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    משרד עורכי דין אורטל יונה

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • עו"ד נריה כהן מגורי
    עו"ד נריה כהן מגורי הגיב/ה:
    תשובה

    שלום ראי במצורף תשובתי לשאלתך חג שמח

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    משרד עורכי דין אורטל יונה

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • עו"ד נריה כהן מגורי
    עו"ד נריה כהן מגורי הגיב/ה:
    תשובה

    ראי תשובתי במצורף

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    משרד עורכי דין אורטל יונה

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    עוד שאלות ותשובות שנענו
    תאונה במסגרת פעילות של בני עקיבא
    פורום תאונת עבודהעו"ד אורטל יונה
    עו"ד אורטל יונה

    שלום רב, העניין אינו מתאים לפורום זה ומצריך ייעוץ פרטני אצל עו"ד בתחום נזקי גוף. בברכה, עו"ד אורטל יונה...

    המשך תשובה
    למעלה