האם התמ״א מאפשר לבניה צמודת קרקע פרטית (עד 2 קומות) חריגה מקווי בנין בהוספת ממ״ד מינימלי ללא תנאים? ספציפית הכוונה לסעיף 8 א׳ . האם בכוונה שיש הגבלה רק למקרים שלא ניתן לתכנן ממ״ד בגבולות קווי בנין?
.jpg)
לביא שלום רב צריך לבחון כלל הנתונים. לעיין במסמכים לרבות אלו שחתם השכן השתתפות בהוצאות גרמושקא ועוד וכן לבחון המצב שהיה במקום בעבר והוראות והנחיות הועדה המקומית לתכנון ובניה הרלוונטית ועוד. ככל שחב א...
המשך תשובה