אחותי היא מורשת חתימה בחשבונות אמא מזה שנים. שאלתי , האם אני יכולה לבקש ממנה לראות דפי בנקים, פקדונות, חסכונות, ובכלל כספים שנכנסו ויצאו מחשבונות הבנקים במשך השנים ?

שלום רויטל,
את בהחלט רשאית לבקש ממנה.
היא לא חייבת להיענות לך.
במידה ויש לך חשדות/חששות וכו' והיא לא משתפת פעולה, את רשאית להגיש בקשה לצו מתאים לביהמ"ש לענייני משפחה.
תחום זה חורג מהתחום בו עוסק הפורום שלי, שעניינו בסוגיות מעבודת הנוטריון.
בהצלחה,
אורית לוי, עו"ד ונוטריון.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד נוטריון ומגשרת אורית לוי
055-4532769
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

שלום שגית, מפנה אותך להוראות סעיף 7 לתקנות הנוטריונים: מסמך בשפת חוץ 7. (א) נוטריון לא יתן אישור לגבי מסמך שנערך בשפה שאינה ידועה לו אלא לאחר שצורף למסמך תרגום לשפה המובנת לנוטריון, המלווה על ידי ת...
המשך תשובה