מאת: משרד עו"ד נוטריון ומגשרת יהודית שם טוב
במשרדנו שלוש מחלקות - מחלקת דיני משפחה והמעמד האישי ומחלקת המשפט הפלילי ודיני התעבורה
ניסיון רב שנים בדיני משפחה וירושה, גישור, מקרקעין, משפט אזרחי-מסחרי וחדלות פירעון. מתן פתרונות מקצועיים ואסטרטגיים המותאמים אישית לכל לקוח תוך ליווי צמוד לאורך כל ההליך המשפטי. סניפים בתל-אביב ובבאר-שבע, שירות בכל רחבי הארץ.
למעלה מ-20 שנות ניסיון בתחום ההוצאה לפועל, חדלות הפירעון, מחיקת חובות ועוד. המשרד עוסק גם בתחומי דיני המשפחה, המשפט האזרחי, המשפט הצבאי והצבאי-פלילי. מעניקים שירות משפטי מתל אביב ועד באר שבע. ניתן לקיים פגישה באזור מגוריכם.
המשרד עוסק בתחום דיני המשפחה כ-20 שנים. עו"ד שאמי הינה מגשרת מוסמכת ומייצגת בתיקי גירושין, מזונות ילדים, מזונות אישה, זמני שהות, תביעות רכוש, כמו גם מוסמכת לעריכת הסכמים - ממון, גירושין, ידועים בציבור, עריכת ייפוי כוח מתמשך, מסמך הבעת רצון, עריכת צוואות, ירושות, בנוסף המשרד מייצג בתחום מקרקעין עסקאות מכר ורכישה. ניתן לקבל גם שירותי ייעוץ וייצוג במגוון נוסף של נושאים בתחומים הללו.
עו"ד אילנית גדקר אהרוני, בעלת שם בתחום הביטוח הלאומי ובייצוג לקוחות בתחום נפגעי עבודה, נכות כללית, נפגעי פעולות איבה וטרור לרבות ייצוג בוועדות רפואיות ובערכאות משפטיות.
משרדנו עוסק מזה שנים בתחום החייבים, הוצאה לפועל, הסדרי חוב וחדלות פירעון (פשיטת רגל).
כמו כן משרדנו נותן שירות בתחום נזיקין, המשפט האזרחי והליכי גישור. נשמח לקבוע פגישת ייעוץ במשרדנו
מייצג לקוחות בתחומים: הוצאה לפועל, דיני צבא, תביעות נגד משרד הביטחון לרבות נפגעי חרדה (P.T.S.Dׂ) ונזקי גוף. כמו כן, למשרד מחלקה העוסקת בפלילי ותעבורה. שלוחות בתל אביב, אשקלון וירושלים.
משרד עורכת הדין עדי אסידון מעניק ללקוחותיו ליווי משפטי מקצועי בתחומי הסדרת חובות, הוצאה לפועל וחדלות פירעון, לצד טיפול בהליכים רגישים בדיני משפחה.
עו"ד אתי תורג'מן, בעלת משרד עורכי דין בבאר שבע, בעלת תואר ראשון במשפטים ובעלת תואר נוסף ראשון במדעי הרוח והחברה. עוסקת בהוצאה לפועל וחדלות פירעון, עם הצלחות רבות בייצוג חייבים, וכן בתחומי ביטוח לאומי, תאונות עבודה ודרכים, צוואות וייפוי כוח מתמשך.
משרד עו"ד שירן אפנג'ר עוסק בתחום הגיל השלישי, בתחום הנדל"ן והמקרקעין, צוואות וירושות, ליטיגציה והסכמים משפחתיים כגון ייפוי כח מתמשך, מסמך הבעת רצון, גירושין ועוד.
ייצוג בבתי הדין הרבניים ברחבי הארץ
הרב אלעד אמסלם הינו טוען רבני, משפטן ומגשר המשלב ידע תורני הלכתי מעמיק מעמיק עם ידע משפטי נרחב בדיני משפחה
דיין מוסמך ומכהן בבתי דין לממונות שעל ידי המועצה הדתית באר שבע ונתיבות.
טוען רבני מוסמך
ייצוג מלא בבית הדין הרבני, נסיון רב בדיני משפחה, מגשר גירושין
משרד עורכי דין בניהו חביביאן עוסק בתחום המשפט הפלילי על כל רבדיו, דיני משפחה ותביעות לשון הרע
שלום, איך אפשר לדעת אם הבעל פתח תיק של גירושין?
האם וכיצד ניתן לבדוק אם נפתח תיק גירושין
שלום הדר
שאלתך מצויה ורווחת לעתים יש אמת בהודעת בן הזוג ולעתים זו נועדה רק להלחיץ וללחוץ.
לכן, קודם כל צריך להירגע ולא לעשות שום צעד פזיז ללא ייעוץ.
ככל שאכן נפתח תיק את אמורה לקבל הודעה אך גם עו"ד המצוי בתחום יכול לסייע בבדיקה כזו. ומומלץ להיוועץ בעו"ד.
שלום האם עורך דין המייצג את חמתי בדיני משפחה ורוצה להתפטר יכול להתפטר ללא שום קושי? פיצוי ללקוח? האם רק השופטת יכולה לאשר לו שחרור ייצוג מהתיק? האם השופטת היא זו שלא מאשרת שחרור מהתיק? האם ניתן לערער על החלטת שופטת במידה והיא מאשרת לשחררו? כל עורך דין באמצע משפט יכול להשתחרר בכזאת קלות? אם הוא משתחרר השופטת מאשרת התביעה נדחית? תודה רבה
התפטרות מייצוג
ביהמ״ש הוא מי שמשחרר את עורך הדין מייצוג לאחר העברת הודעה מתאימה. בעניין שכ״ט, תוכל לפנות ללשכה ויחד עם זאת הכל בהתאם למה שנרשם בהסכם. כך, ככל ונרשם בהסכם כי יוכל להתפטר מייצוג ככל ולמשל לא שיתפת פעולה שאז מן הסתם, הסכמת על כך מראש.
שלום, לפני כשנה מסרתי עדות לעורך דין(בדיני משפחה) וגם בתחנת המשטרה. העורך דין לא יידע אותי על כך שאצטרך להגיע בעתיד לבית המשפט ולהעיד. לפני כחצי שנה זומנתי לבית המשפט, ולא הגעתי. לפני כשבוע, התקשר אליי עורך הדין ואמר לי שהם צריכים את העדות שלי, ושאזומן שנית. חשוב לי לציין כי אינני רוצה להגיע מסיבות אישיות. השאלה שלי היא האם העורך דין יכול להשתמש בעדות שמסרתי למשטרה, וכך לחסוך ממני את ההגעה למשפט? האם די בכך שהלקוח של עורך הדין יבקש לא להשתמש בעדות שלי, וכך לבטל את העדות שמסרתי? והאם ניתן לפנות ישירות לבית המשפט ולהסביר להם את המצב, ושימנעו ממני את האי נוחות? תודה מראש
עדות בבית משפט
שלום רב,
אינך יכול שלא להתייצב למתן עדות וככל ותעשה כן, יכול וייצא נגדך צו הבאה, על כל המשתמע מכך.
תמיד תוכל לפנות לביהמ"ש ולהסביר את עמדתך ואולם, בתי המשפט אמונים על הגעה לחקר האמת ולא על "אילוצים אישיים" ככל שאלו מוצדקים.
עו"ד לימור אביטן
שלום, האם ניתן לקבל המלצות לעורכי דין המבינים הן בדין של פלורידה -מיאמי , דוברי עברית והן בדין הישראלי? או רק לדין האמריקאי.
עורך דין לדיני משפחה בפלורידה ובישראל
שלום ליבי,
אני לא מכירה עורכי דין בפלורידה בתחום דיני המשפחה שהם גם דוברי עברית וגם מבינים בדין הישראלי. (זה לא אומר שאין כאלו, אולי יש.....).
בישראל כן ניתן למצוא עורכי דין המבינים בדיני המשפחה בפלורידה וגם בדיני המשפחה בישראל, למשל: אני.
לא ברור לי הסוף של השאלה: או רק לדין האמריקאי.
בברכה,
דפנה זיס, עו"ד, מנהלת הפורום
תביעה לאחר הגישור במשפחה. הקיצור הנ"ל הופעל מאוגוסט 2015 לאחר החוק המחייב גישור מוקדם טרם הגשת התביעה.
פניה להליך לאחר גישור
שלום רב,
אם הבנתי נכון את השאלה - בשנת 2015 עברתם הליל גישור שלא צלח והיום ברצונך לפנות להליכים משפטיים
ככל והבנתי נכון אזי אין מנוס ויש להגיש בקשה ליישוב סכסוך בהתאם להוראות החוק ניתן בד בבד להגיש בקשה לקצר את תהליך ההמתנה או לבטל ההליך לנוכח ניסיון הליך גישור קודם אך מאחר וחלפו שנתיים לפחות יש לקחת בחשבון שבקשה זו לא תתקבל ויהא עליכם לפנות להליך יישוב הסכסוך ולהתייצב לפחות לפגישה הראשונה ביחידת הסיוע.
בהצלחה!
מאת: משרד עו"ד נוטריון ומגשרת יהודית שם טוב
מאת: סביר ושות` משרד עורכי דין
