במהלך עבודתי כשליח עליתי על המדרכה בפינת אבן גבירול ונסעתי בערך 25 מטר כדי להגיע אל הבית שאני אמור להגיע אליו (ראוי לציין שלבית יש חצרון קטן כזה באבן גבירול) כשהגעתי למקום שאני אמור להגיע הייתה שם שוטרת שאמרה לי לעצור בצד ושאלה אותי למה אני נוסע על המדרכה, שאלתי אותה מה הבעיה, והיא שאלה אותי עד לאן התכוונתי להמשיך לסוע, אמרתי לה הנה לפה, היה אמרה לי בקול של פרחה (באאאמתתתת... תביא לי רישיון) עוד לא הבנתי שהיא מתכוונת לתת לי קנס אז לא הראיתי לה את המשלוח עם הכתובת שהוא בדיוק שם, והיא גם לא האמינה לי קודם, או שלא כל כך היה לה אכפת לברר.
הגיעה ניידת היא נכנסה פנימה, אז עליתי לזרוק את המשלוח, כשירדתי כבר היה לי דוח מוכן, בדוח רשום: נסיעה של רכב קל על המדרכה שלא לצורך כניסה או יציאה מחצר, סירבתי לענות לה למה אני נוסע על המדרכה, וסירבתי לחתום, ממש התעצבנתי שהיא לא התעניינה במה ולמה ורק רצתה לתת לי דוח, היו עדים מהפיצוציה ממול אבל היא לא רשמה זאת בכלל, למרות שהם אמרו לי אחר כך ששעליתי למעלה היא שאלה אותם אם עצרתי לקנות סיגריות אצלהם אבל כל מה שעשיתי אצלהם היה להדליק סיגריה בזמן שהיא חיכתה לניידת.
בדוח היא לא ציינה בדיוק מה ואיפה היא רק רשמה פינת אבן גבירול וארלוזרוב, שזה אבן גבירול 95 או 93, ומשם נסעתי עד 97 שהיא אמרה לי לעצור,
אני יודע שזה לא חוקי לסוע על המדרכה, אבל לשם פריקה או טעינה או לשם כניסה לחצר של בניין כן מותר לי? אני לא בדיוק יודע אם אני אמור ללכת למשפט ואם יש לי סיכוי.
אני דווקא כן מעוניין ללכת למשפט, בייחוד מעצבן אותי שהשוטרת לא רשמה עדים, לא התעניינה לאן אני נוסע ולא באמת היה אכפת לה שאמרתי לה שאני נוסע ל99, והיא אפילו לא האמינה לי, אם הייתי יודע שמהרגע שנתתי לה את הרישיון נהיגה אני הולך לקבל קנס הייתי מנסה להראות לה שאני נוסע ל99 ושיש שם חצר, אבל היא הייתה כזאת פרחה שבכלל לא רציתי לדבר איתה.
אשמח לתשובה