הי, אנחנו זוג עם 2 ילדים קטנים ועם חובות של 400,00 ש"ח ולאחר בדיקה אנחנו חושבים ללכת לפשיטת רגל,אני מרוויחה 5000 ברוטו ורק עכשו חזרתי לעבודה, לבעלי היה בממוצע בחודשים האחרונים 11000 ברוטו , בגלל מילואים, הבראה, שעות נוספות (70 בחודש בממוצע) שהוא היה יכול לעשות כי אני לא עבדתי אבל בפועל השכר שלו ברגיל 8000 ברוטו
אן לנו רכוש בכלל לא רכב, לא בית לא חסכונות אפילו את הפנסיה פדינו
והמון הוצאות על גנים, האם אנחנו יכולים להיות זכאים לסיוע משפטי? בחינם מטעם המדינה?
ואם לא אז מהו השכר טירחה הממוצע לזוג עם פשיטת רגל (תובעים את שתינו) אני לא מבקשת סכום מדוייק רק הערכה גסה לדעת שלא עובדים עלינו,,
ברגע שאנחנו מגישים את המסמכים ועד צו הכינוס מה קורה אם הנושים פותחים תיק בהוצאה לפועל אני אמורה להגיב?
ודבר חשוב אחרון על 2 הלוואות יש לנו ערבים , בנק אחד לא תובע ההלוואה על שמי אבל אבא שלי משלם אותה והבנק השני שכן תובע , בגלל שאמא שלי דרשה לממש את זכותה ולהמשיך את התשלומים הם הקימו הוראת קבע בחשבון שלה והיא משלמת וסכום התביעה של הבנק לא כולל את ההלואה שלה, האם אני אמוה לדווח על ההלוואות האלה ולהגיד שהם משלמים? או לא להכניס בכלל בתביעה? סליחה על כול השאלות ממש צריכה עזרה דחוף