שלום וברכה, רציתי להצטרף לחברת תקשורת דרך חברה אחרת אך לפתע נמסר לי שאני עדיין מנוי פעיל אצלם בנתניה, כאשר אני עזבתי את נתניה כבר לפני מעל שלוש שנים וגר בחיפה, וגם הודעתי להם על ניתוק, אך משום מה כרגע הם מודיעים לי שאין פניה כזו לגבי ניתוק, ומיד שני גם אצלי אין הוכחה שפניתי אז לניתוק, אז בשיחה מוקלטת של שעה היום, היה לי פינג פונג בשלל מוקדים, במוקד הגבייה נאמר לי שהם לא יכולים לעשות שיחת ועידה עם מחלקה הטכנית והיא מעבירה אותי על מנת שאני אוכל לבדוק מתי הייתה פעילות אחרונה של מודם האינטרנט, כאשר הגעתי למחלקה טכנית נמסר לי שאין להם מידע כזה והם לא מסוגלים לדעת מתי מודם היה מחובר, מה שכן, הם רואים שכרגע אני לא מחובר. מכאן נובעת השאלה הבאה שלי, זה בעצם אומר שכל לקוח שהתנתק ולא הקליט שיחת ניתוק, או איבד שיחת ניתוק, חברת התקשורת מבחינתם יכולה להגיד שהלקוח מחובר ולא ביקש ניתוק, וזהו?!!!! מה זאת ההזיה הזאת.. מה אני אמור לעשות איתם? אני הגעתי לשיחת מנהל, והוא מעביר פנייה שלי למנהל הבכיר מעליו, מה בפועל החוק אומר?
אני מחובר לחברת תקשורת אחרת לצורך העניין כבר מעל שלוש שנים, ואצלם למשל אם אני מחובר או, ומתי התחברתי בפעם האחרונה, ניתן לראות, וככה ניתן להוכיח ממתי אין ללקוח שימושים באינטרנט. וגם כאן הנציגות גבייה שלחה אותי לתמיכה טכנית כדי לבדוק את זה, אך פתאום במילים אחרות תמיכה טכנית מודיעה לי שאין ביכולתם לראות מתי המודם התנתק ומתי היה מחובר בכלל ואם בכלל היה מחובר מתישהו. כאשר ביקשתי ממנהל תמיכה טכנית לעלות בשיחת ועידה את המחלקת גבייה הוא אמר לי שאין להם אפשרות טכנית כזאת, כאשר במחלקת גבייה אמרו לי שמחלקה טכנית חייבים לעלות אותי הם על שיחת ועידה מול מחלקת גבייה, והכל בשיחה מוקלטת אצלי! מה אני עושה? הם עשו לי שם חוב 1300 שקל, וזה ממשיך לגדול!