בוקר טוב.
בהמשך לשאלה שהצגתם לי בסוף המענה-"איך חברת סלקום ידעה את מס' כ.א. שלי או חשבון הבנק"?
אז תשובתי היא: שברגע שבאתי אליהם לרכישת מכשירים לי ולבן שלי אז הם אמרו לי להחתים בבנק הו"ק למרות שעד אז לא הייתה לי שום התחייבות כלפייהם והעדפתי להיות עם מכשירים אומנם ישנים ועובדים, אבל לא להיות תלוי וחייב להם ,כי מהמעשה שהם עשו תמיד חששתי!! כשהיו שואלים אותי למה אני לא משדרג את המכשירים , הייתי עונה - שמהסיבה הזאת ממש- אני מפחד לתת פרטים אישיים שלי, ואני מעדיף ללכת כל חודש למרכז השירות ולשלם במקום, כי אחרת הם יכולים לעשות מה שבא להם ולחייב איך שבא להם ,כי לקחת הם יודעים בקלות אבל להחזיר ...הנשמה תצא עד שזה יקרה. אז בלי שנשארה לי ברירה, מכיוון שהמכשיר שלי הושבת, והייתי חייב מכשיר אחר לעבודה,ולא היה באפשרותי ללכת ולרכוש מכשיר במחיר עלות, אשתי אמרה לי שאני אגש לסלקום כי גם ככה אני ליד המרכז שלהם ,ושאקח לי מכשיר חדש ועובד, אז החלטתי , ואני אציין שבלב כבד אך ללא ברירה , להכנס אליהם ולרכוש 2 מכשירים (אחד לי ואחד לבן שלי בן ה-12) וכל השאר כבר היסטוריה ...... שוב - כמו שחשבתי...אכלתי אותה.
אני רוצה לציין כי יש לי הקלטות שיחה שלי עם החברה ויש לי את שם הסוכן שהלביש לי את חבילת הגלישה הביתית שמעולם לא בקשתי.
מאז כל המקרה , רודפים אותי עו"ד של סלקום ורוצים כי אשלם להם בתשלום אחד את הכל(כמעט 9000 ש"ח) למרות שאני מסביר להם את כל מה שהם עשו, והסתבר לי שגם לאחר הניתוק שלהם עדיין המשיכו לחייב אותי, למרות שעברתי לפלאפון, ואני אומר להם שאין לי בעיה לשלם להם או להמשיך אך ורק בשירותי הטלפון שעלייהם בעצם חתמתי להם במעמד הרכישה,ב-36 תשלומים בקיזוז מה שכבר שולם.הם ממשיכים למרוח אותי ואומרים לי שיחזרו אליי ולא חוזרים .
בבקשה, אם יש מה לעשות בנידון ויש לי עילה לתביעה , אני אשמח לקבל את תשובתכם . אני אוסיף כי מעולם לא תבעתי איש ואין לי מושג איך זה מתנהל למרות שאנשים אמרו לי לתבוע במקרים שונים בחיים,אני מסוג האנשים שאומרים "וואלה...אם לא קרה כלום ואנחנו בריאים ושלמים אז למה לעשות למישהו אחר סתם רע" , ומסתבר שאני בסוף משלם את המחיר!!!
בתודה מראש,
יוסף רוזנברג
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר