שלום שמי שלומי , אני חייל משוחרר טרי.
לפני כשלושה חודשים ב27/4 יותר נכון צלצלתי לדינמיקה סלולר וביקשתי להתנתק והסברתי לא בגלל השרות או משהו אלה בגלל שיקולים כלכליים , כמובן שלא מהר הוא נתק אותי וניסה להציעה לי הוזלה במחיר חודש חינם וכאלה אני בנימוס סירבתי והסברתי את אותו הסבר שזה ממניעים כלכליים ולכן אוותר , הוא הבין אותי ואמר לי שמחודש הבא אני לא יחויב יותר, חודש לאחר מכן ראיתי שבכרטיס אני מחויב וגם על סכום שטיפה יותר מהסכום שאני משלם בדרך כלל , צלצלתי לבדוק מה העניין ובגמגום המוקדנית הסבירה לי שהבחור שאתו דיברתי בפעם הראשונה עשה לי עסקה (כנראה החליט לבד ) שחודש אחד אני לא משלם ולאחר מכן זה יהיה ב-60% הנחה.
עד כאן הסיפור , הסברתי למוקדנית שלא הסכמתי לשום הצעה כזו ושאלתי אותה גם אם הוא עשה לי את ההצעה הזו על דעת עצמו איפה החודש ללא עלות שהוא דיבר עליו, היא גמגמה והסבירה לי שבחודש ה4 ביקשתי להתנתק (נכון) ובחודש ה-5 חויבתי על החודש ה- 6 ככה היא הסבירה לי והחודש ה- 6 הוא ה-ללא עלות שלי , ואני שאלתי אותה איפה ההיגיון בזה שבן אדם מבקש להתנתק ממניעים כלכליים וחודש לאחר מכן מחייבים אותו על חודש אחר לגמרי והסברתי לה שבגלל מה שהם עשו הם תקעו לי את כרטיס אשראי , היא אמרה לי שאין לה מה לעשות ושצריך לעבור על ההקלטות ויחזרו אלי תוך 3 ימי עסקים.
אחרי שבועיים בערך שאני זה שצלצלתי בסוף הביאו לי את מנהלת כנראה היא הקשיבה לסיפור ובלי חוצפה הציעה לי את אותו ההעסקה שהבחור בפעם הראשונה הציעה לי , וגם לה הסברתי והפעם וישירות לא רוצה לא תודה , אבל היא לא נכנעה ושוב הציעה לי והפעם הסברתי לה שאני לא רוצה אתם שום קשר יותר , ונחשו מה היא שוב הציעה לי באותה שיחה אחרי שהסברתי לה את המקרה היא לא התביישה להציעה לי 4 פעמים אחרי שסירבתי.
מה לעשות אתם ?! ( שני השיחות האחרונות מקלטות אצלי בנייד הראשונה עדיין בחיפושים)