עשינו חוזה מכירה לבית ו הבית עוד לא רשום בטאבו ולא מחוייב בחוזה תאריך ל טאב...אבל יש תאריך כניסה לדיירים...והכסף בנאמנות אצל עורכת דין כי אין הערת אזהרה....האם הם יכולים להוציא אותנו מהבית בתאריך שנקבע בחוזה אפילו אמ הכסף נשאר אצל עורכת דין כי אין טאבו? ו איך נהגן על עצמנו שלא נהיה ברחוב בלי בית ובלי כסף?
מאיה שלום,
הכל תלוי במה שנקבע בהסכם.
יתכן בהחלט שהתשובה היא כן, מאחר שמקובל להפריד בין התנאים למסירת החזקה והתנאים להעברת הזכויות על שם הקונים.
כדי להשיב לך באופן ודאי, יש לקרוא את ההסכם.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
תודה שעניתה לי אני רוצה להציג 2 סעיפים בחוזה לא יודעת אם זה יעזור...1-מוסכם בין הצדדים כי כל עיכוב שיגרם בביצוע התחייבות של צד להסכם זה והנובע מםיבות שאינן תלויות בצדדים עצמם ואינם בגדר שליטתו שיכולתו של צד להסכם זה כגון..שביתה ..השבתה בבנקים או ברשויות מיסוי מקרקעין..לא יראו בזה הפרת ההסכם או חלק ממנו מצדו של הצד המאחר בביצוע ההתחייבות והמועדים הקבועים בהסכם זה יידחו ע"פ תנאיו האובייקטיביים של כל איחור שחל ולא יאוחר מתום כל עיכוב אשר גרם לדחייה. 2-המוכר מתחייב למסור לקונה את הדירה ואת החזקה הבלעדית בה לא יאוחר מיום 12.11.10 במעמד וכנגד תשלום מלוא התמורה.....האם יש מאשהו טוב בזה לצידנו? הם עדיין יכולים לזרוק אותנו מהבית? תודה
מאיה שלום,
צטטת רק חלק מהסעיפים. צריכים להיות סעיפים נוספים רלוונטיים. את בוודאי מבינה שאינני יכול לענות תשובה מוסמכת באופן זה. אני מציע לך לפנות לעורך הדין שייצג אתכם במכירת הבית ולשאול אותו את כל מה שמטריד אתכם. מחובתו לענות, ואני בטוח שיעשה זאת בשמחה.
בברכת שנה טובה,
דותן לוי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר