כאשר רכשתי את הדירה לפני כ16 שנה הדייר הקודם סיפח אליוכ60 מטר של שטח שממש לא ניתן לבצע בו דבר,שטח בין קוטג"ים שאי אפשר להגיע אליו כמו כן אין תשתית למים,הדייר הקודם אמר לי שהוא מחזיר את הגדר למקומה לפני שפלש ,אני רכשתי את הדירה קבלתי את כל האישורים במהעיריה והדירה עברה על שמי ורשומה בטאבו,כיום אני מוכר את הדירה והעיריה טוענת שלקחתי 1,5רוחב על 7 מטר אורך ואני לא סיפחתי דבר הכל הדייר הקודם כמו כן לא קיבלתי שום מיכתב אזהרה,עכשיו הם מאיימים עלי שאים לא אפנה את השטח הרוכש ממני לא ייקבל אישור,{לרוכש הראתי וניחתם חוזה עים השטח הנוסף}הרוכש מאיים ליבטל את החוזה ואני כבר רכשתי בכסף דירה אחרת,לדייר הקודם היו ויש "מקורבים בעיריה" ולפני הרכישה ממנו אף אחד לא אמר לי דבר על השטח שסיפח,אבקש עצה,תודה מראש
נחמן שלום,
ראשית יש לבצע תשריט מדידה ע"י מודד מוסמך שיוודא האם ישנה פלישה, והיכן בדיוק. לאחר מכן נדרש ליווי משפטי להסדרת היחסים והתביעות מול העיריה, הקונה, והמוכר.
עו"ד אייל אשכנזי
אין באמור משום יעוץ משפטי או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 055-4532837
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר