פורום זוגות חד מיניים

עו"ד אפרת פריימן

עורכת הדין אפרת פריימן בעלת ניסיון עשיר, מקצועיות והקשבה, עוסקת בתחום דיני המשפחה על גווניו: צוואות, ירושות, הסכמים ומתמקצעת באופן ייחודי גם בהסכמים לזוגות חד מיניים ובני משפחתם לרבות עריכת הסכמי זוגיות, הסכמי ממון, הורות משותפת ויישוב סכסוכים בין דוריים באמצעות הליכי גישור.

אודות הפורום

פורום זוגות חד מיניים הוקם על מנת לדון בסוגיות שונות הקשורות בזוגות חד מיניים, זכויות, הכרה בזוגיות, מיסוד הזוגיות ועיגון משפטי של משפחות חד מיניות. כך למשל, ניתן לשאול בנושא הכרה בנישואין, הכרה בידועים בציבור מאותו מין, זכויות פנסיה וזכויות המגיעות מהמוסד לביטוח לאומי, הסכמי ממון והסכמים לחיים משותפים,

הסכמים להורות משותפת, פונדקאות בחו"ל והסדרת מעמד הילוד, אימוץ ילדים לא ביולוגים בתא חד מיני ועוד.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-6241553

למעלה