שלום אני עובד בתחנת דלק, מקבל משכורת מינימום, כשאני עושה משמרת לילה(22-06) אני עובד במתכונת כזאת שמשעה 23 אני מקבל 135אחוז כל שעה עד סוף המשמרת. עכשיו אם יצא ועבדתי שעתיים נוספות(10 שעות) אני לא מקבל תוספת של 125% על השעות בגלל שאני כבר עובד ב135% ורק מהשעה ה11 אני מקבל150% משכר המינימום. זאת אומרת שאם אני מגיע מ8 בערב אני מקבל 3 שעות של מינימום ו7 של 135% ואם אני מגיע רגיל ויוצא ב8 בבוקר אני מקבל שעה אחת של מינימום ו9 שעות של 135%. האם יש פה עבירה על החוק?
שלום רב
משמרת לילה צריך לקבל שעות נוספות לאחר 7 שעות. ככל שהתעריף שלך הוא 135 לשעה, על המעסיק לתת לך תוספת של 125 אחוז לתעריף של ה- 135 אחוז.
גדי פכטר, עורך דין
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אריק שלו ושות`, עורכי דין
055-4532946
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

ישנו פרסום של המדינה באשר לגובה ההחזר שיש לשלם בגין קילומטר נסיעה - ברוטו / נטו ולפי סוג רכב. ראה בחוברת חשבים. ...
המשך תשובה