שלום. במידה וארצה למכור דירה ראשונה . ולהשאיר רק דירה יחידה שנמצאת בקבוצת רכישה והיא כרגע בבנייה לפחות לעוד שנה - שנתיים ועליה הצהרתי כדירה 2 ושילמתי עליה מס רכישה מלא כבניין גמור . האם בעקבות מכירה דירה 1 אוכל לקבל חזרה את מס הרכישה ששילמתי עבור דירה 2 ?? תודה
יש צורך בפירוט מועדים בכדי להשיב
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אושר אלקיים משרד עורכי דין
055-4533054
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

אלון שלום רב. בהינתן העובדה שמדובר בדירתו היחידה של המוריש, ועמידה ביתר התנאים של סעיף 49ב(5) לחוק, אתה אכן עשוי להיות זכאי לפטור ממס שבח בעת מכירת הדירה, למרות שבבעלותך דירה נוספת. ככל ואתה מעו...
המשך תשובה