האם קבר של אדם נחשב רכוש פרטי? או שזה בעל יחודיות שונה? האם המידע שעל הקבר הוא פרטי או שאין עליו שום זכיות והגנה לפרטיות? מה היחס לזה בחוק, לגבי התיחסות לחלקה ולכל מה שבה.
אסנת שלום, פורום זה עוסק במיסוי מקרקעין ולא במעמד הקנייני - נסי אולי לפנות לפורום שבו הנושא הינו הקניין עצמו.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אושר אלקיים משרד עורכי דין
055-4533054
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

סיגל שלום. המקרה המתואר שלך הוא בדיוק הסיבה שכדאי לבחון ייעוץ לפני עסקה מאשר לאחריה. על פי הוראות סעיף 49ב יש אפשרות לקבל פטור בעת מכירה רק אם יש "אחד" מבין החריגים - להלן הנוסח: 49ב. המוכר...
המשך תשובה