במידה ואני רוצה לקנות דירת מגורים לילדי הבכור, הוא יצטרך לשלם עליה מס רכישה כאילו קנה אותה ממני?
תיאור דברייך עולה כדי רכישת דירה עבור הילד. יש הבדל בין עזרה כספית - שבה ייבחן המצב המשפטי של הבן ל לבין רכישה מלאה שאז עלולים לחייב אותך כמי שרוכשת דירה נוספת...
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אושר אלקיים משרד עורכי דין
055-4533054
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

ניסים ניקי ממון שלום רב. כן, אתה חייב לדווח על הכנסה זו בטופס 101. השכירות נחשבת להכנסה ממקרקעין (סעיף 1 לפקודת מס הכנסה) ללא קשר לזהות השוכר - בין אם פרטי או חברה. העובדה שהחברה משלמת במקום העובד ...
המשך תשובה