האם נכנס כבר לתוקף החוק לגבי דירת ירושה שחובה למכור תוך שנתיים על מנת לקבל פטור ממס שבח?

נכון להיום, ניתן לקבל פטור על מכירת דירת ירושה, העונה על תנאי סעיף 49ב(5) לחוק מיסוי מקרקעין.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אסף אלקוני, עו"ד
055-4532703
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

לא ברור מהשאלה מהו התשלום אליו אתה מתכוון? האם מדובר בתשלום מס שבח?היטל השבחה? מס רכוש שנותר מהעבר ולא שולם? כעקרון , יש הוראות חוק המחייבות תשלום של כל אחד מהמסים הנ"ל, מצד שני, במקרים פרטניים, אפש...
המשך תשובה