ברצוני לקנות דירה עם כמה חברים (7) ורציתי לדעת האם הדבר אפשרי? וכיצד יירשם הנכס? ועל מי?
בוודאי שזה אפשרי וכל אחד יהיה רשום כבעלים של 1/7 חלקים בנכס.
בכבוד רב,
עו"ד שלום לוי
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אסף אלקוני, עו"ד
055-4532703
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

הדבר תלוי מאוד בנסיבות. אם מגיע פיצוי, הפיצוי הינו בגין חוסר תום לב בהליכי מו"מ, לפי סעיף 12 לחוק החוזים. מדובר בד"כ על פיצוי שבא לפצות את המוכר על הוצאות שהוציא....
המשך תשובה