שלום רב, רציתי לברר מה הכוונה: א. ברשם לעיניני ירושה - שפלוני הגיש בקשה "לצו קיום ירושה" - האם הכוונה שיש ירושה? ב. כאשר מצויין ברשם לעיניני הירושה מתחת לסעיף של בקשת פלוני (אחר) למינוי צו העזבון - " אין ענין" תודה רבה!!
אין בבקשה לצו ירושה כדי לקבוע כי אכן קיים עיזבון
לענין ס' ב השאלה אינה ברורה
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה