האם סירוב של דייר חולה דיאליזה מעל גיל 70 המסרב לפינוי בינוי מאחר שרק לפני שנה חזר לדירה לאחר שהבניין עבר תמא הוא סירוב לגיטימי שבגינו הפינוי בינוי לא ייצא לפועל (למרות ששני שליש מהדיירים מעוניינים) או שייתכן שבית משפט יילחץ עליו להגיע להסדר למרות זאת עם הסנקציות של דייר סרבן?

למרות הנסיבות המיוחדות שלך אני עדיין חושב שאם יימצא סידור ההולם את הצרכים הרפואיים שלך לא תהיה הברירה. גם טובת יתר השכנים על הפרק.
אין לרבנטיות לעובדה שעשיתם שרק כעת נכנסת לדירה או רק לפני שנה
שאלו את מנהל/ת הפורום:
נריה כהן, עו"ד
053-9386043
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
.png)
הערבות היא אחת. ערבות זו צריכה להגיע לבנק כדי לממשה. אני מניח שעלול להיות לך קושי טכני בקבלת הערבות ובמימושה. ...
המשך תשובה