שלום, מעוניינת לפתוח חברה קטנה, האם אני יכולה להחתים את בן זוגי כעירבון בשביל הון עצמי? יש לו דירה שרשומה על שמו וכן מניות בבורסה, לי אין שום דבר מאלה. האם הדבר הזה מותר בחוק? תודה
שלום רב
חסרים פרטים בשאלתך. כך לדוגמה מדוע נדרשות הערבויות? מי דורש אותם? עבור מה?
את מוזמנת לפנות למשרדי לצורך השלמת פרטים והמשך בדיקה, בדרכים המקובלות.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד גיא הרשקוביץ
055-4532718
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
שרעבי שלום בהתאם לדין בישראל, מקורות הרמת המסך נובעים משלושה מקורות שונים : הראשון הוראת סעיף 6 לחוק החברות לעניין הרמת מסך , השנייה מכוח הוראת סעיף 56 לפקודת הנזיקין מכוחה ניתן לחייב אורגן של הח...
המשך תשובה