שלום רב. אני נמצא באובדן כושר עבודה מזה 20 שנה , ומשולם לי אובדן כושר עבודה שוטף. השנה החליטה חברת הביטוח לאור בדיקות רופא מטעמה , שהינה משלמת שנה אחרונה לפי משורת הדין ומאחר לטענתה טני יכול לעבוד 4 שעות.אני בעל 75% נכות צמיתה. אני מתנדב מזה כ 15 שנה מספר שעות ביום. האים לאחר 20 שנה ניתן לבטל אובדן כושר עבודה. אני בן 57 כיום.
חברת הביטוח יכולה להחליט גם לאחר מס' שנים, כי אינך מצוי עוד באי כושר. כדאי לפנות לעורך דין בתחום שיפנה לחברת הביטוח ויגיש תביעה ככל שהדבר ידרש.
בהצלחה
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד רונית לוי
055-4532795
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
.jpg)
במידה ורופא תעסוקתי יקבע שאינך יכולה לעבוד בעבודתך עקב מצב רפואי תוכלי להתפטר בדין מפוטר ולקבל פיצויים....
המשך תשובה