אצלינו בבניין דייר פיצל הדירה. הכניסה לדירה היא מכל קומה בנפרד. איך גובים את מס הוועד מכל דירה בנפרד ? הם טוענים שהם משלמים עבור 2 היחידות כיחידת דיור אחת.
אביבה שלום,
מיסי ועד הבית משולמים בהתאם לסעיף 58 לחוק המקרקעין ובהתאם ליחס שטח רצפת הדירה ליתר השטחים בבית המשותף. כל דירה תשלם בגין שטח רצפתה.
בהצלחה,
יוחאי ניר (נאוי), עו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
רפי רפאלי, משרד עו"ד ונוטריון
055-4533077
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
.jpg)
אין עקרונית החזרים לדיירים שעזבו אלא אם כן הנציגות מחזירה לכל הדיירים את התשלום ניתן אולי דרך הדיירים שמכרתם להם לבקש את ההחזר אבל אם לא עיגנתם את זה הסיכוי לכך נמוך...
המשך תשובה