האם וועדה מקומית לתכנון ובניה יכולה לאשר בקשת איחוד מגרשים שהוגשה ע"י קבלן כאשר בתב"ע לא מצויין סעיף של איחוד. מופיע רק סעיף של חלוקה? תודה
על פי סעיף 62א(א) על תתי סעיפיו נקבעת סמכותה של הועדה המקומית.
איחוד כחלוקה הינו בסמכותה.
עם זאת יש לבחון התבע הרלוונטית. צור קשר בפרטי ונשמח לעמוד לרשותך.
בהצלחה
מורן גור, עו״ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אמיר לנטון ושות` - משרד עורכי דין
055-4532872
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
.jpg)
משה שלום רב לא ברור מהשאלה האם היו כבר 75% מהשכנים שחתמו בפועל על בקשת ההיתר (לא רק שלא התנגדו) או אז קיימת מניעות מצד אלו שחתמו לחזור בהם לאחר מתן ההיתר. כמו כן מה תוכן ההתנגדויות וכיצד זה פתאום חזר...
המשך תשובה