ברצוני לתאר חוויית קניה מזעזעת ולא שירותית, לאחר רכישת מיטה וכורסא בגוד נייט סנטר חוצות המפרץ.
בתאריך 3.7.18 פנינו לחנות בחוצות המפרץ ורכשנו מיטה וכורסא, למרות שתאריך האספקה שנמסר לנו ונרשם על החשבונית היה 13.8, ביקשנו לדחות את האספקה לחודש ספטמבר, בתאום מראש עם החנות עקב מעבר לבית חדש.
שבוע לאחר מכן, בתאריך 11.7, התקשרנו למוכרת שעימה ביצענו את העסקה וביקשנו לקבוע את תאריך האספקה הסופי ל22.8 ביום המעבר שלנו לבית החדש. היא אישרה לנו טלפונית את תאריך האספקה החדש.
בתאריך 15.7 פנינו שוב טלפונית לאותה מוכרת, בבקשה לשנות את גודל המיטה שהוזמנה, במקום 120מטר ל140 מטר.
המוכרת מסרה לנו כי יש צורך באישור מנהל הסניף לצורך שינוי הזמנה והבטיחה לחזור אלינו טלפונית.
ב18.7 פניתי טלפונית ישירות לסניף על מנת לברר מה מצב בקשתי, שוחחתי עם נציגה נוספת, שאישרה לי כי מנהל הסניף לידה ויטפל בבקשתי. נמסר לי כי הם יחזרו לעדכן אותי באישור השינוי.
שבוע לאחר מכן, משלא קיבלתי שום טלפון לאישור, פניתי שוב טלפונית לסניף, אותה נציגה אמרה לי שוב שכרגע מנהל הסניף אינו פנוי וישובו אלי. אחה"צ באותו יום, שוב התקשרתי והפעם בדרישה לשוחח עם מנהל הסניף. שוחחתי איתו הציג את שמו- ישראל ואמר שבאופן אישי ידאג לעדכון ההזמנה. באותה שיחה, ציינתי בפניו שוב כי ביקשנו שינוי מועד אספקה ל22.8 וביקשתי שיבדוק האם מצויין אצלהם, הוא אישר לי ואמר כי יצרו עימי קשר כשבוע לפני מועד האספקה לתאום ההובלה וההרכבה.
בתאריך 15.8 פניתי טלפונית שוב לסניף על מנת לברר מדוע טרם נקבע עימי מועד אספקה לשבוע הבא, המוכרת שענתה לי שוב בקשה לברר את הנושא עם מנהל הסניף ולחזור אלי. למחרת משלא חזרו אלי שוב פניתי לסניף ואותה מוכרת הודיע לי הפעם כי בדקה מול מנהל הסניף ויתקשרו לתאם איתי שעת אספקה ביום א' 19.8.
כאשר איש לא התקשר ב19.8 התקשרתי שוב לסניף למחרת, ושוב המוכרת הודיע לי כי היא צריכה לברר את הנושא ותחזור אלי.
מאוחר יותר באותו יום ולמחרת משלא ניתנו לי תשובות, שוב התקשרתי לסניף, המוכרת שענתה לי הפעם היתה מוכרת שלישית שטרם שוחחתי עימה, שאמרה שמנסה לברר מה קורה. וב21.8 יום לפני תאריך האספקה, מסרה לי שכנראה שקרתה טעות אנוש, וההזמנה שלנו טרם סופקה למחסנים.
בשלב זה, גם בעלי החל בשיחות טלפוניות עם הסניף, המוכרת שמכרה לנו את העסקה והמוכרות האחרות, כאשר מנהל הסניף מסרב לענות לטלפון. בסופו של דבר, הוסבר כי האספקה תדחה ל1.9 עד הגעת המוצרים למחסן, ושוב הבטיחו כי יצרו עימנו קשר לפני אספקה. גם הפעם, איש לא יצר קשר, בשיחה עם המוכרת בתאריך 28.8 נמסר כי נהג צריך ליצור קשר איתנו לקביעת מועד.
שזה לא התקשר שוב פנינו לסניף, אלו מסרו טלפון של הנהג לתאום, זה לא ענה, שהצלחנו להשיגו אמר שיגיע ב2.9 או ב3.9 ולא יכול כרגע להתחייב.
ב2.9 שוב ניסינו לדבר עם הנהג, משלא ענה פנינו אל הסניף, אלו פנו אליו והוא ביקש לתאם זמן אספקה למחרת בשעה שלא יכלנו להיות בבית.
לא ניתן לנו כל מענה הולם ממנהל הסניף או נציגיו. בסופו של דבר הצלחנו להשיג את הנהג ולתאם איתו הגעה ל3.9, הנהג הגיע, הרכיב את הכורסא וסיפק מיטה בגודל 120 מטר במקום 140 מטר.
המומים פנינו שוב לסניף בחוצות המפרץ, ששוב התנצלו על הטעות והבטיחו לספק "מתישהו בקרוב" את המיטה הנכונה...
ואנחנו ממשיכים לחכות שהעוול כבר יתוקן, יספקו לנו את המוצרים שרכשנו ואולי גם יתייחסו לפניתינו ברצינות... שכבר סיפקו את המיטה הנכונה, חודש וחצי לאחר התאריך שהוסכם, המנגנון הרמה הפסיק לפעול תוך פחות משבוע, מאז אנו מנסים לתאם טכנאי במרכז השירות של גוד נייט, אך כל פעם נמסר לנו שיחזרו אלינו בתוך מספר ימים לתאום, גם שביקשנו אחראי או מנהל לטיפול בתלונתהו, נמסר לנו שיחזרו אלינו... ואנחנו ממשיכים לחכות... מבטיחה לכם שגוד נייט, אין לנו מאז רכישת המיטה אצלהם!