שלום רב, אני פונה בעיניין שרותי סלקום, שלום רב,
1 - ב2016 רכשתי מסלקום נייד של סוני אקספרייה והוא נפל/אבד בזמן הליכה וכאשר ניגשתי לסלקום הם סרבו להשתתף בהוצאה של נייד חדש למרות שהיה ביטוח בסוף נאלצתי לקנות חדש ולשלם גם על הנייד שאבד ולא זכיתי כמעט להשתמש בו
2- נייד נוסף נוקיה N8 בקשתי מהם כמה פעמים לתקן אותו והוא היה אצלי שני לפני הסוני אקספרייה ואחרי שרכשתי נייד חדש והם טענו שאי אפשר לתקן, כמה פעמים ניגשתי אליהם עם אותו נייד נוקיה N8 והם אמרו שאי אפשר לתקן ובסוף מישהו אחר תיקן ואני שילמתי כל חודש ביטוח ותיקונים על נייד זה
3- סלקום כבר מעל חצי שנה לא שולחים לי לדואר הביתי שלי חשבוניות למרות שכבר כמה פעמים בקשתי לשלוח אלי הביתה חשבוניות
4 - לא עבדתי מס' חודשים והבנק דחה את סלקום הייתי חייבת להם 590 שח למרות שלא קבלתי שום חשבונית ושום פירוט, הם שלחו מכתב מעו"ד קפץ ל1200 שח ואני מנותקת מהם אני מעויינת להקפיא תחוב, אבל הם לא שולחים לי חשבוניות ואיני מצליחה לתקשר איתם טלפונית רק עכשיו התחלתי לעבוד והבנק כרגע לא מכבד כלום עד שהמצב הסתדר,
השאלה היא איך אני מקפיאה תחוב ולמה אני צריכה לשלם 1200 כאשר לא השתמשתי בנייד שלהם ולא עשיתי שיחות ומדוע כאשר אני בתור לקוחה מבקשת מהם יפה עוד מלפני החוב שפתאום הצתבר , וגם ניגשתי לשמה פיזית ובקשתי שישלחו לי בדואר חשבוניות גם העו"ד של סלקום לא שלח איזה מן דבר זה זו זכותי הבסיסית אני כמעט שנה יותר מבקשת מהם לשלוח חשבונית ולא עשו זאת
והאם מותר להם לא להשתתף ברכישת נייד חדש כאשר הנייד הקודם אבד למרות הביטוח, כי זה לא יתכן שאני אשלם על עוד נייד שאני לא עשיתי בו שימוש
שאני אישית חושבת שזה גזל
אודה לתשובה בהקדם