א. לגבי תביעה כנגד החנות בגין רשלנות, והנזקים שנגרמו לי. אוקיי, אז אני אגיש תביעה בבית המשפט, תביעות קטנות. אבל אין לי הוכחות. כי את המדרס שהתפרק הם לקחו ממני ואז הם לקחו ממני מידות חדשות ונתנו לי מדרס חדש. אז לא חשבתי לצלם את המדרס, וחוץ מזה תמיד החנות יכולה לטעון שאני עשיתי בכוונה(אבל לא נכון), כי כשבאתי לחנות, הם ישר לקחו אותו ממני ואמרו שזה קרה לא רק לי, כי הם השתמשו עם דבק מקולקל. אבל שוב לא חשבתי לתבוע אז ולא הקלטתי וחוץ מקבלה והמדרס החדש שלא מותאם אישית ועושה לי כאבים בכל הכף רגל והפצעי לחץ בכפות רגליים, אין לי הוכחות. אז מה אני אצלם את הכפות רגליים שלי ? (יגידו שזה לא בגללם הפצעי לחץ וחוץ מזה איך אני אוכיח את הכאבי ברכיים, שרירים של ברכיים והגב התחתון שיש לי בגלל המדרסים שלהם? ) האם יש מומחה קביל בית המשפט שאני יכול לקחת אליו את המדרס שיוכיח שהמדרס הוא לא תקין, או שאני יכול להביא עדות על אופי המדרס ממדרסן אחר. המקום מצולם, אז בטוח ששומעים אותו אומר שהדבק לא היה בסדר. ב. לגבי מה שאמרת אין לי איך להוכיח לגבי המדרסים הקודמים("הפצת אמת", אבל האם יש בעיה שאני אסתובב בקניון בכניסה לחנות ואשכנע אנשים לא לקנות ? איך אני יכול להיתבע על זה עם זה מה שקרה לי באמת... ?ג. בפעם האחרונה כשהגעתי לשם ביקשתי את הכסף, והמוכרת לא רצתה לתת לי, והמדרסן לא היה שם, ובלהט הדברים צעקתי וקראתי למדרסן נוכל וכו'. המקום מצולם. האם אני יכול להיתבע על זה ? כי הוא איים באותו הערב שחזרתי פעם שנייה לקחת את הכסף שלי, ואז הוא היה שם בחנות ואמר אחרי מה שעשיתי בצהריים בחנות (כנראה ברחו קצת לקוחות), באתי לקחת את הכסף כי המוכרת בצהריים אמרה לי שהיא תדאג להביא לי את כל ה 1500 שקל, ושאני אסמוך עליה(בגלל שכנראה ראתה שאני עצבני ואנשים שומעים אותי), ואז כשבאתי אמר לי שאני לא אקבל שום כסף ועשו לי מדרסים ולא חייבים לי כלום מבחינתם. שאני אפנה לבית המשפט, וגם המדרסן אמר שהוא יתבע אותי בבית המשפט, אבל זה היה רק כדי להפחיד אותי (נראה לי), חוץ מזה קראתי לו נוכל זה לא היה בפניו, אמרו שאני לא אכנס לחנות, ושיזמינו לי משטרה או אחמ"ש של הקניון, לא נכנסתי, לא התייחסתי והלכתי. יש לי מה לפחד שיתבעו אותי ? אחרי הכל אני הקורבן בסיפור הזה, שנגרם לו עוול ומסתובב עם כאבים בכפות רגליים שמקרינים לגב וגם מהכפות רגליים עד לברך. ולי נגרם נזק ועוגמת נפש ורשלנות.... סליחה על החפירות. כמובן שאם הייתי יודע וחושב לנכון שמשהו לא בסדר , אז הייתי מצלם את המדרס התקול שהתפרק(אבל לא חשבתי לתבוע בכלל, לא עלה לי לראש). אבל עכשיו אני יוכל לצלם רק את החדש, שנראה תקין, אבל שוב לא מותאם אישית, למרות שהבטיח לי שמותאם אישית, כי הוא לא מותאם ובגלל זה גורם לכל הבעיות. וכמובן שלפני שקיבל את הכסף אז היחס היה אחר, ושוב אין לי הקלטה משלי שהוא מבטיח שהמדרס מותאם אישית... תודה על העזרה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר